İndirim!

İşletme Becerileri Grup Çalışması Yargı Yayınları

24,00

-25%

Stokta

YAZAR

ISBN: 9786053526537 Kategoriler: , Marka:

₺450 ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Bizden

  • Hatalı ve hasarlı ürünlerde sorunsuz değişim.
  • Birçok üründe aynı gün kargoya teslim imkanı
Güvenli Ödeme Garantisi

Güvenli Ödeme

SUNUŞ
İşletme Becerileri Grup Çalışması adlı bu çalışma, MEB-YÖK Meslek Yüknot;sekokulları Program Geliştirme Projesi kapsamında geliştirilen İşletme Becerileri Grup Çalışması dersinin içerik programı ile günümüz işletme yöneticilerinin ihtiyaç duyacakları Güncel Yönetim Konuları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Ayrıca bu çalışmanın, kamu veya özel sektör işletmelerindeki insan kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması gibi önemli bir amacının yanı sıra geleceğin orta kademe yöneticilerini oluşturacak olan siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için bir başucu kitabı olma özelliğini de bünyesinde barındırmaktadır.
Çalışma, on beş teorik bölümden meydana gelmektedir. Çalışmanın birinci bölümünde Yönetim ve Yöneticilik, ikinci bölümünde Liderlik konuları üzerinde durulmuştur. Üçüncü bölümde, örgütlerdeki başarının temel bileşenlerinden biri olan Takım/Ekip Çalışması konusu ele alınarak çalışmamızın dördüncü bölümünde işletmelerin varoluş sebebini vurgulamak amacıyla Örgüt Kültürü, konusunun üzerinde durulmuştur.
Beşinci bölümde; örgütlerin bir sistem oldukları da dikkate alınarak, Örgütsel Çatışma ve Çatışma Yönetimi konuları ele alınırken, altıncı bölümde İşletme Yönetim Sürecinde İletişim konusu üzerinde durulmuştur.
Zaman kavramı fırsat maliyeti çok yüksek olan bir değeri ifade etmekte olup işletme ve yöneticiler için vazgeçilmez bir unsurdur. Bu anlamı ile bahsi geçen konu çalışmanın yedinci bölümünde incelenmiş olup, işletmelerin var olabilmelerinin yegacirc;ne sebebi olan müşteri ve müşterilerle olan ilişkilerinin ele alındığı Müşteri İlişkileri Yönetimi konusu derinlemesine incelenmiştir.
Kriz dönemlerinde örgütleri bekleyen tehlikelerin yanında fırsatlarla dolu alanlar da mevcuttur. Önemli olan örgütün bütünüyle bu imkacirc;nları avantaja dönüştürebilme yeteneğine ve kararlılığına sahip olmasıdır. İşletmelerin kriz dönemlerinde amaçlarına ulaşabilmeleri için, çalışanlarının verimli olmaları konusu çalışmanın dokuzuncu bölümde ele alınmıştır. Bununla birlikte çalışanların etkinliğinin artırılması ve çalışma ortamında iş tatmini bulmaları gerekir. Bu gerçekten hareket ederek, Motivasyon konunot;su, çalışmamızın onuncu bölümünü oluşturmuştur. Çalışmanın on birinci bölümünde ise güncel yönetim konularından olan ve her geçen gün işletmelerin uygulama konusunda daha fazla çaba sarf ettikleri Toplantı Yönetimi ele alınmıştır. Çalışmanın on ikinci ve on üçüncü bölümünde ise Etkili Sunum Teknikleri ile Diksiyon konuları üzerinde durulmuş ve son bölümde de Protokol ve Sosyal Yaşam Davranış Kurallarırsquo;na değinilmiştir.
Kuşkusuz, bu akademik çalışmanın oluşturulmasında görünür, görünmez birçok kişinin katkısı bulunmaktadır. Öncelikle akademik araştırma ve incelemelerine bu çalışma için ara vererek katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu eserin tamamlanması noktasında düşüncelerinden ve akademik birikimnot;lerinden geniş ölçüde yararlandığım Prof. Dr. Ertuğrul YAMANrsquo;a, sayfa düzeni ve dizgi işlerini yapan hellip;hellip;rsquo;na ayrıca çok teşekkür ediyorum. Çalışmayı teşvik eden ve altyapısının oluşturulmasında ise danışman olarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kudret ARMAĞAN ile çalışmanın redakte işlerini tamamlayan Mehmet ÖZELGENrsquo;e, Yargı Yayınevi sahibi Ali KAVAS beyefendi nezdinde tüm Yargı Kitabevi çalışanlarına en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Kalite ve Strateji Geliştirme Uzmanı
Kenan Mehmet EKİCİ

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

uygunkitapal.com olarak siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 1-3 iş günüdür. Siparişinizdeki ürünlerin 3 iş günü içerisinde tedarik edilememesi durumunda müşteri temsilcilerimiz telefon yada SMS ile sizi bilgilendirecektir.

Siparişlerinizin teslimatında aksama olmaması için, lütfen gün içinde bulunduğunuz yerin adresini teslimat adresi olarak bildiriniz. Ankara merkezli şirketimizden ürünler yurtiçi için ARAS kargo veya SÜRAT kargo firmasıyla gönderilecektir. Yurtdışı gönderimimiz bulunmamaktadır.